The Outdoors Place  
THE PLACE Chat Room

Go Back   The Outdoors Place > Outdoors > Braggin Board
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-25-2008, 02:42 PM
Duff's Avatar
Duff Duff is offline
THE PLACE Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,082
Default What am I doing wrong???

Trying to post a photo from photobucket. Keeps showing a white box with a big x
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2008, 02:43 PM
Dawn2Dusk
 
Posts: n/a
Default

Are you using the ***[ i m g ] *** formats?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-25-2008, 02:48 PM
Duff's Avatar
Duff Duff is offline
THE PLACE Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,082
Default

Using the IMG Code
Reply With Quote
  #4  
Old 02-25-2008, 02:49 PM
Duff's Avatar
Duff Duff is offline
THE PLACE Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9,082
Default

Will not let me upload from my puter because it is bitmap. I guess???
Reply With Quote
  #5  
Old 02-25-2008, 02:52 PM
Dawn2Dusk
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Duff View Post
Will not let me upload from my puter because it is bitmap. I guess???
Change it to "JPEG"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.